Una corda més

Una corda més

Núria Balcells i Rocco Papia

Captivats per la fussió de
5 cordes de violí i 7 cordes de guitarra


El duet, format per dos músics excepcionals i únics, van tenir la necessitat d’afegir una corda més als seus instruments ampliant la seva expressivitat amb sons més greus amb el violí de 5 cordes i facilitar sons més orquestrals amb la guitarra de 7 cordes tocada pel guitarrista Rocco Papia

El seu repertori engloba músiques del Brasil, tangos de Piazzolla, d’Irlanda passant per temes populars d’Europa de l’Est i música Catalana d’arrel.
Peces tradicionals que caminen amb segell propi, atrevit, amb so càlid i avellutat, girs rítmics inesperats de gran intensitat; sovint energètics o calmats amb colors de somni que se’ns emporta i crea moments molt especials.

Els músics condueixen el repertori contextualitzant-lo amb anècdotes i breus intervencions.

Un violí amb profunditat que ens abraça amb calidesa, sinceritat i transparència emotiva més una guitarra de fluïdesa virtuosa, que canta les melodies i les acompanya amb solidesa i elegància.

Amb inspiració recíproca, els dos intèrprets es retroalimenten un a l’altre amb mirades còmplices i esclats de somriures demostrant una simbiosis excel·lent.

Sobre nosaltres